За повечето хора сутрин без чаша ароматно кафе е катастрофа и може да изпорти настроението им за целия ден. Но стига да допрат устни до живителната напитка и околният свят мигом оживява в ярки, радостни цветове.

smartercoffee_03Именно за такива кафеманиаци е разработената «вълшебна» кафемашина Smarter, която прави кафе по команда от смартфона посредством Wi-Fi връзка.

Все по-голяма част от битовата техника вече се свързва към домашната мрежа. На пазара може да се открият и чайници и хладилници и т.н, а ето че вече е факт и първата Wi-Fi кафеварка.
Smarter Wi-Fi Coffee Machine може да бъде ръководена само с една команда от собственика ѝ (по-точно от неговия смартфон), за да приготви чаша кафе. Със специално мобилно приложение можете да изберете вида кафе, дали да е дълго или късо, със или без сметана.

Щом кафето стане готово, на дисплея на мобилното ви устройство се появява съобщение: «Можете да станете от леглото и да дойдете в кухнята». Освен това, Wi-Fi кафемашината може да определя момента, когато собственикът ѝ се прибира вкъщи от работа и да го посрещне с любимото му кафе.