Българинът няма нужда да бъде убеждаван, че ако има нещо, за което да си заслужава да отдели от семейния бюджет – това е чуждоезиковото обучение.

10Доброто овладяване на чуждия език и сдобиването със съответния сертификат (търсете оторизирани представители в България на известни европейски образователни институции – Училища ЕВРОПА, например, е от малкото оторизирани центрове за подготовка и полагане на изпити за сертификати на Кеймбридж), позволява, първо, влизането в престижен университет в Европа и, второ, намирането на добра работа в България и по света. Трудно може да се намери добра професия и да се направи добра кариера без владеене на чужд език.

Не са за пренебрегване и бонусите, които предлагат някои от школите за чуждодезиково обучение. Например, най-голямата езикова верига в България – Училища ЕВРОПА – предлага различни бонуси (някои са при ранно записване) като безплатно обучение за родителите, допълнителни отстъпки за студенти и за второ дете и т.н.

Инвестицията е добра, ако разсъждавате стратегически – инфлацията си върви, икономиката излиза от една криза, за да влезе в друга, индексацията на заплатите е бавен и мъчителен процес, така че помислете поне за по-доброто бъдеще на децата – а за него се мисли отрано, защото език се учи години наред.

2_Certificates Allpleven