По случай своето официално стартиране, българската образователна уеб телевизия Знания ТВ организира състезание по английски език, като наградите за победителите са пълни и частични стипендии в най-голямата и успешна верига за изучаване на чужди езици и компютри – Училища ЕВРОПА!

Покажете своите знания и спечелете едногодишна стипендия за изучаване на английски език без значение от нивото Ви – стипендиите са за всички желаещи деца, младежи и девойки от предучилищна възраст до горен курс!

За да вземете участие в състезанието първо, трябва да определите нивото на английски език на участника в състезанието. Това можете да направите на базата на завършени в миналото нива или да ползвате като ориентир този тест http://www.znania.tv/quiz/. Важно е да се разберете приблизителното ниво на английски, защото състезателят  ще бъде изпитан върху него. Внимание – надцените ли нивото си, изпитът ще ви бъде труден, а ако го подцените – се губи смисълът от евентуалното обучение!

В случай, че записвате за състезанието участник в предучилищна възраст или дете, което никога не е учило английски език, имайте предвид, че изпитът ще бъде за определяне на готовността за първо ниво, а не на познанията по английски!

След това трябва да се обадите на екипа за координация на състезанието и да се запишете като съобщите за кое ниво ще се състезавате.

Победителите ще бъдат определени, след проверка на тестовете от специална изпитна комисия, включваща представители на Знания ТВ, Училища ЕВРОПА и Европейски Център за Обучение и Квалификация. След проверка на тестовете и класиране на победителите, всички резултати от състезанието ще бъдат изнесени на страницата на Знания ТВ, а на спечелилите стипендии ще се обадим лично.

ВНИМАНИЕ! ВИЖ ПО-ДОЛУ ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА УСЛОВИЯТА НА СЪСТЕЗАНИЕТО В РАЗЛИЧНИТЕ БАЗИ НА УЧИЛИЩА ЕВРОПА!

Кой спечели стипендии по английски език в София?!

Стипендии по английски език в Перник и Радомир.

Кой спечели стипендии по английски език в Самоков?!

Стипендии по английски език в Кюстендил.

Кой спечели стипендии по английски език във Варна!

Стипендии по английски език във Враца!

Стипендии по английски език в Разград и Попово!

Стипендии по английски език в Свищов, Русе и Белене!

Кой спечели стипендии по английски език в Горна Оряховица?!

Стопендии по английски език в Ловеч!

Стипендии по английски език в Плевен, Червен бряг и Троян!

Стипендии по английски език в Стара Загора, Казанлък и Кърджали!

Стипендии по английски език във Велико Търново!

Кой спечели стипендии по английски език в Лом и Козлодуй!

Стипендии по английски език в Монтана и Вършец!

Стипендии по английски език в Добрич!

Стипендии по английски език в Шумен!

Стипендии по английски език във Видин и Белоградчик!

Стипендии по английски език в Ямбол!

УСПЕХ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ!