Спечели стипендия по английски език! 50 стипендии ви очакват! По случай своето официално стартиране, българската образователна уеб телевизия Знания ТВ организира състезание по английски език и в гр. Стара Загора, като наградите за победителите са 50 частични стипендии в най-голямата и успешна верига за изучаване на чужди езици и компютри – Училища ЕВРОПА!

Стипендиите се разпределят както следва:

36 стипендии – 50 % от таксата на Училища Европа за ученици от начален курс и начинаещи до V клас включително.

14 стипендии  – 30% върху таксата на Училища Европа за ученици от основните училища (V – VII) клас и напреднали .

Покажете своите знания и спечелете едногодишна стипендия за изучаване на английски език без значение от нивото Ви – стипендиите са за всички желаещи деца, младежи и девойки от предучилищна възраст до горен курс!

Състезанието ще се проведе на 1-ви ноември, понeделник, а крайният срок за записване е 29 .Х. 2010 г.

Заб. Всички стипендианти заплащат учебника по английски език.

Кой може да вземе участие в състезанието?

Деца, юноши и девойки от начален до горен курс, които не са или не са били през изминалата година ученици на Училища ЕВРОПА!

Как да вземем участие в състезанието?

Първо, трябва да определите нивото на английски език на участника в състезанието. Това можете да направите на базата на завършени в миналото нива или да ползвате като ориентир този тест http://www.znania.tv/quiz/. Важно е да се разберете приблизителното ниво на английски, защото състезателят  ще бъде изпитан върху него. Внимание – надцените ли нивото си, изпитът ще ви бъде труден, а ако го подцените – се губи смисълът от евентуалното обучение!

След като се ориентирате за нивото обадете се на екипа за координация на състезанието на телефони  042/62 52 72. Там заявете своето желание да се запишете за състезанието и съобщете за кое ниво ще се състезавате. Внимание!  Записвания за участие се приемат до 29 октомври включително!

На 29  октомври екипът за координация ще ви даде точна информация за часа и мястото, където ще се проведе изпита за вашето ниво.

Как ще бъдат определяни победителите?

Тестовете ще бъдат проверявани от специална изпитна комисия, включваща представители на Знания ТВ, Училища ЕВРОПА и Европейски Център за Обучение и Квалификация. След проверка на тестовете и класиране на победителите, всички резултати от състезанието ще бъдат изнесени на страницата на Знания ТВ, а на спечелилите стипендии ще се обадим лично.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ!

Регламент на състезанието:

1. Изпитната комисията има последната дума върху резултатите от изпита и нейните решения не се оспорват.

2. Ако двама състезатели имат еднакъв брой точки, се взима като предимство редът на записване на състезателя.

3. На състезателите ще бъде съобщен само крайния резултат, изпитните листа остават на съхранение в Знания ТВ, но няма да бъдат предоставяни на състезателите след изпита.

4. Структурата на състезанието (групи, стаи, точни часове) ще бъде обявена на страницата на Знания ТВ не по-късно от 29 октомври.