Поради огромния интерес към организираното състезание за стипендии за обучение по английски език в Училища Европа – София, Знания ТВ реши да направи промоция и за децата на Кюстендил. Общо 85 пълни и частични стипендии в най-голямата и успешна верига за изучаване на чужди езици и компютри – Училища ЕВРОПА Ви очакват! За най-малките участници стипендиите са 100% върху таксата на Училища Европа, за по-големите – от 30 до 50% от таксата!

Покажете своите знания и спечелете едногодишна стипендия за изучаване на английски език без значение от нивото Ви – стипендиите са за всички желаещи деца, младежи и девойки от предучилищна възраст до горен курс!

Състезанието ще се проведе на 01 ноември, понeделник, а крайният срок за записване е 27 .Х. 2010 г.

Заб. Всички стипендианти заплащат учебника по английски език.

Кой може да вземе участие в състезанието?

Деца, юноши и девойки от предучилищна възраст до горен курс, които не са или не са били през изминалата година ученици на Училища ЕВРОПА!

Как да вземем участие в състезанието?

Първо, трябва да определите нивото на английски език на участника в състезанието. Това можете да направите на базата на завършени в миналото нива или да ползвате като ориентир този тест http://www.znania.tv/quiz/. Важно е да се разберете приблизителното ниво на английски, защото състезателят  ще бъде изпитан върху него. Внимание – надцените ли нивото си, изпитът ще ви бъде труден, а ако го подцените – се губи смисълът от евентуалното обучение!

В случай, че записвате за състезанието участник в предучилищна възраст или дете, което никога не е учило английски език, имайте предвид, че изпитът ще бъде за определяне на готовността за първо ниво, а не на познанията по английски!

След като се ориентирате за нивото обадете се на екипа за координация на състезанието на телефони  078/ 55 11 51, 0884 322 413, 079 352 842 координатор Даниела Калфина. Там заявете своето желание да се запишете за състезанието и съобщете за кое ниво ще се състезавате. Внимание!  Записвания за участие се приемат до 27 октомври включително!

На 29  октомври екипът за координация ще ви даде точна информация за часа и мястото, където ще се проведе изпита за вашето ниво.

Как ще бъдат определяни победителите?

Тестовете ще бъдат проверявани от специална изпитна комисия, включваща представители на Знания ТВ, Училища ЕВРОПА и Европейски Център за Обучение и Квалификация. След проверка на тестовете и класиране на победителите, всички резултати от състезанието ще бъдат изнесени на страницата на Знания ТВ, а на спечелилите стипендии ще се обадим лично.

УСПЕХ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ!

Регламент на състезанието:

1. Изпитната комисията има последната дума върху резултатите от изпита и нейните решения не се оспорват.

2. Ако двама състезатели имат еднакъв брой точки, се взима като предимство редът на записване на състезателя.

3. На състезателите ще бъде съобщен само крайния резултат, изпитните листа остават на съхранение в Знания ТВ, но няма да бъдат предоставяни на състезателите след изпита.

4. Структурата на състезанието (групи, стаи, точни часове) ще бъде обявена на страницата на Знания ТВ не по-късно от 26 октомври.