На тържествена церемония в Гранд хотел София в столицата бяха връчени сертификатите на Cambridge English Language Assessment на 234 ученици на Училища ЕВРОПА от регион София.

5555    От тях 86 бяха спечелени от деца от III до V клас, явили се на Young Learners English Tests (YLE) на трите нива Starters, Movers, Flyers. Успеваемост – 100%.8888

28 ученици от гимназиалния курс заслужиха сертификати, известни като KET  и РЕТ – Key English Test (КЕТ), Preliminary English Test (PET). Успеваемост – 100%.9999

На изпитите за най-трудните и престижни сертификати на Cambridge English Language Assessment – FCE, CAE и СРЕ – се явиха 124 ученици на Училища ЕВРОПА от регион София. От тях 122 получиха ценните документи или процентът успеваемост е 98!

3333

Тези сертификати осигуряват увереност в силите и са допълнителен стимул за изучаване на езика при най-малките, а на по-големите осигуряват достъп до най-реномираните университети по света, а и могат да се окажат вълшебното ключе за започване на престижна кариера.

4444

Тази година имаше специална изненада за шестима възпитаници на Училища ЕВРОПА: Център BG015 бе включен в експериментално проучване на Cambridge English Language Assessment. На 6 ученика, регистрирани и подготвяни за САЕ, бе позволено да се явят и на СРЕ без да заплащат втория изпит. 5 от 6-мата издържаха успешно изпита и получиха като бонус ваучър за 20 лири за литература от amazon.co.uk

1111

Освен че тържеството е празник за учителите и ръководството на Училища ЕВРОПА, повод за гордост и на родителите, сертификатите носят и силен мотивационен заряд. Това е и част от цялостната политика на Училища ЕВРОПА – освен знания, педагозите в Училища ЕВРОПА, през целия цикъл на обучение – от АВС до сертификата на Кеймбридж – да изграждат личности със самочувствие и увереност в бъдещето.

7777

От 2011 г. във 52-те си бази в цялата страна Училища Европа осигуряват възможност на всичките си ученици от различни възрастови групи и нива на владеене на английски език да се подготвят и явят на изпит за придобиване на сертификат на Cambridge English Language Assessment. Изпитите се провеждат от оторизирания Cambridge English Language Assessment център BG015 ECET-Europe Schools. Както подсказва името на центъра, той също е част от структурата на Училища ЕВРОПА. Хиляди възпитаници на най-голямата верига училища за чуждоезиково обучение в България вече заслужиха ценните сертификати на Cambridge English Language Assessment, като резултатите от изпитите неизменно показват изключително висока успеваемост!

6666Подробна информация за всички изпити и възможностите за полагането им намерете тук: