Някои спомени остават за цял живот. Най-вече тези от детството. Две слънчеви седмици в Малта през лятната ваканция за вашите деца може да се превърнат в такъв хубав спомен.

Напоследък летните езикови курсове и ваканции станаха особено популярни и това не е случайно. Те съчетават почивка и много ползи. На първо място, разбира се, е подобряване на английския език. Ученето и употребата в реална среда са най-добрият начин да усъвършенстваш езиковите си умения и да получиш нужната увереност в себе си. Не по-маловажно е, че децата се запознават с връстници от цял свят, а тези контакти понякога остават за цял живот. И, разбира се, пътешествието:) Децата откриват нови страни, хора и обичаи, разширяват кръгозора си, изобщо трупат бекграунд.

Важен е естествено изборът. Добре е да проверявате фирмите, които предлагат езикови курсове и ваканции. Нашите приятели от EuropeGO са най-младата фирма в семейството на Училища ЕВРОПА, най-голямата верига за чуждоезиково обучение в България. Освен че тук са специалисти в езиковото обучение, те имат дългогодишни връзки с утвърдени имена в тази сфера – St Giles International във Великобритания и Gateway School of English в Малта.

Не е за подценяване и отстъпката, която можете да получите за ранно записване – в случая 5% при записване до края на априлза лятна езикова ваканция в Малта! Период на провеждане : 1 – 05 юли 2017 г., като групата ще е от минимум 10 деца на възраст 12-17 години.  Пакетната цена на човек е 1410 евро, с отстъпката става 1339,50 евро. Вижте повече тук.

malta-f-1