На 12 юни отвори врати новият Клуб по разговорен английски език на София – Speak Up! Клубът събра многобройни почитатели и няколко групи през лятото преминаха обучение тук, а отзивите бяха чудесни. Клубът се намира в идеалния център, в красива стогодишна сграда зад Съдебната палата, на ул. “Княз Борис I” №99.
znania-1
Ако сте учили английски, но бариерата в общуването за вас все още е спусната, елате в Клуб Speak Up.
Какво ще правите тук?
Представете си, че попадате в сърцето на Лондон. Няма начин да не посетите някой популярен британски пъб, например, Olde Cheshire Cheese – създаден през 1667 г. и редовно посещаван от прочути писатели като Дикенс, Текери и Йейтс.
Искате да си поръчате, а после да си поговорите с някой местен или с бармана – за историята на пъба, на квартала, за забележителностите наоколо.
 ye-olde-cheshire-cheese-1f0f862a26de7b458633f4e5813aeb87
Точно това ще правите в Клуб Speak Up – 3 часа, два пъти седмично, докато се отпуснете и повярвате в себе си.
Естествено, ще научите (или ще си припомните) и много лексика и граматични правила (които сте учили някога) – за това ще има грижа преподавател с огромен опит и ерудиция.
Всеки в групата ще взима активно участие в дискусиите, ще задава и отговаря на въпроси.
ЗАБРАНЕНО Е да се притеснявате от грешките си и да мълчите от страх да не сбъркате нещо.
Темите в триседмичния курс са внимателно подбрани и са от различни области и конкретни ситуации, в които бихте попаднали в Англия или друга англоезична държава.

Заниманията в есенната група започват на 14 ноември. Местата са ограничени, но все още можете да се запишете.

Телефон за контакти и записване: 02/988 42 20