Всички родители чакат с нетърпение лятната ваканция, за да си починат от всекидневните грижи – събуждане, правене на сандвич, помагане за домашните и т.н.

Но когато ваканцията настъпи най-накрая, мнозина с ужас установяват, че идват други грижи – какво да правят децата по цял ден. Никой не иска детето му да прекарва цял ден пред компютъра, на много места, най-вече в големите градове, е опасно да ги пускат сами на улицата… И тогава идват на ход летните занимални. В последните години има голямо разнообразие от предложения. Избрахме да ви предложим една по-нестандартна – комбинация от занимателен английски до обяд и скаутски занимания следобяд на Витоша.

^8CF86A910F25A115FCE71AD1594F5084020A80228E89D99607^pimgpsh_fullsize_distrИдеята е на Академия ЕВРОПА, част от веригата за чуждоезиково обучение Училища ЕВРОПА и „Болкан Холидейз“, които предлагат полудневна и/или целодневна лятна занималня през месец юли за деца от 5 до 15 години.

Целодневната занималня се състои от езикова занималня до обяд в сградата на Академия ЕВРОПА в центъра на София и скаутски занимания на Витоша следобяд, организирани от „Болкан Холидейз“. Езиковите занимания са от 9.00 до 12.00 часа, след което децата обядват и в 12.30 ч. се извозват с микробус до Витоша, където продължават занимания по специална програма изготвена от „Болкан Холидейз“. Прибирането е в 17.30 ч., като крайната спирка е стадион „В. Левски“.

Всяко записало се дете ще получи и специален подарък – спортна раничка от Академия ЕВРОПА!

Комбинираната оферта на Академия ЕВРОПА и Болкан Холидейз е за 5-дневен пакет, като имате възможност да се запишете и за повече от една седмица.

Програма

Заниманията в Езиковата занималня на Академия ЕВРОПА започват сутрин в 9.00 часа в сградата им в идеалния център на София, зад Съдебната палата, на ул. „Кн. Борис I“ № 99.

Тук децата ще открият забавната страна на изучаването на английския език. Очаква ги специална програма, която включва ролеви и езикови игри. Освен че осигуряват приятно прекарване на времето от 9.00 до 12.00 ч., те помагат и за затвърждаване на комуникативните им умения на английски език.

Малките групи от 5 до 12 деца осигуряват спокойствие и персонално внимание към всяко дете от страна на професионални педагози с голям опит. Занималнята предлага прекрасни условия в една от емблематичните сгради на София от 30-те години на ХХ век. Удобство е и разположението ѝ в близост до метростанция „Сердика“ и последната спирка на трамваи № 5 и 8 зад Съдебната палата.

След края на заниманията по английски език децата се извозват с микробус на „Болкан Холидейз“ на Витоша, където ги ги очакват специални тематични програми за всеки ден от седмицата:

  • ориентиране в горска местност
  • разпознаване на следи
  • създаване на бивак
  • стрелба с лък
  • езда на кон и много други забавления сред природата.

Връщане в София – 17.30 часа, на паркинг до стадион „В. Левски“.

Внимание! Комбинираната оферта е възможна само при събиране на група от минимум 5 деца. Програмата е седмична, за 5 дни през работната седмица, без събота и неделя.

Пакетна цена за комбинирана оферта: 249 лв на седмица, в която са включени учебни материали за езиковата занималня, ежедневен транспорт от и до Витоша, аниматор, планински водач, планинска застраховка и материали, необходими за провеждане на тематичните игри. Цената не включва обяд, входни такси за посещения на музеи и допълнителни атракциони и разходи от личен характер.

За повече информация и записване, всеки работен ден от 9.00 до 17.30 ч. на тел.: 02/988 42 20.

Полудневна лятна езикова занималня

Академия ЕВРОПА предлага и само полудневна лятна езикова занималня за деца от 5 до 15 години през месец юли. Можете да запишете вашето дете за минимум една седмица и максимум четири седмици.

занималня-сайт2Лятната езикова занималня за деца в АКАДЕМИЯ ЕВРОПА стартира на 3 юли и ще продължи до 31 юли 2017 г. Заниманията ще се провеждат от 9.00 до 12.00 часа всеки работен ден, без събота и неделя.

Пакетната цена на седмица е 100 лв. , като в нея са включени и учебните материали. Минимум записани в групата  деца – 5.

За повече информация и записване, всеки работен ден от 9.00 до 17.30 ч. на тел.: 02/988 42 20